Leefstijl-/voedingsadvies

Gezondheid is meer dan alleen sporten!

Wij heten niet voor niks Bodytrend body & health, wij willen jou namelijk begeleiden naar een gezonde leefstijl waardoor jij je fit gaat voelen.

Als team staan wij klaar om jou te helpen waar nodig. Belangrijk voor een gezonde en fitte leefstijl is een goede balans tussen voeding en voldoende bewegen, Door het opstellen van de juiste trainings- en voedingsschema’s, onder begeleiding van een voedingsconsulent en onze collega’s, gaan we samen op weg naar een fitte en gezonde leefstijl.     

Het maakt de meeste mensen niets uit wat ze verliezen, als die schaal maar minder kilo’s aangeeft. Gewicht kwijtraken betekent echter niet automatisch dat je ook vet verliest! We zijn al heel wat jaren actief in de fitnessbranche en hebben veel diëten voorbij zien komen, maar veel van deze diëten misleiden de mensen die er aan beginnen op deze manier. We willen natuurlijk wel onze spiermassa behouden!

Hoe reageert je lichaam op minder of ander eten? Dit weten we pas als we een bodyanalyse maken, dit doen wij met de handige tool Bodyblog. Hiermee controleren we van iedereen de spiermassa, vetmassa, het visceraal vet en de vochtbalans. Dit alles vertelt veel over de manier waarop ons lichaam reageert op het voedingsplan dat je volgt. Afvallen dient op een verantwoorde en blijvende manier te gebeuren, hoe kun je nu verwachten dat je gezond afvalt door alleen maar te leven op een aantal eiwitshakes of een hand vol pillen per dag?!

Vul hieronder het formulier in voor meer informatie!

Informatie